mandag 23. september 2013

Stua

Denne helga kom endelig nysofaen på plass! 
Vi har ventet med å kjøpe ny sofa til hytta var ferdig, slik at vi kunne se med egne øyne (og ikke bare på papiret) hvor stor plass vi hadde til rådighet. Det viste seg å være lurt, for jeg hadde egentlig veldig lyst på et bord som ville vært for stort :)



Sofaene er to tresetere av type Karlstad fra Ikea. Kjempefornøyd med de :)
Bordet er kjøpt på Skeidar, og er laget av en gammel dør. Jeg er veldig glad i å kombinere nytt med gammelt. Sidebordet stammer fra min mormor og morfar, og ble pusset opp en gang på 90-tallet.






Nå er det bare å finne et fint og lunt teppe til, og litt flere møbler. Og gardiner da, selvsagt.
Det tar tydeligvis tid å få alt på plass, men noe av kosen er kanskje å ta det litt etter litt? :)


søndag 8. september 2013

Kjøkken

Vi har vært på hytta i helga, og gjett om det har vært nydelig! For første gang har vi sovet uten vekkerklokke, slik vi tidligere har gjort for å få flest mulig arbeidstimer ut av dagen. Visst har vi putlet litt på, men det var jo bare koselig!

Kjøkkenet er nå så og si helt ferdig. Fantastisk!! :-)
I dag kom nemlig listene under overskapene på plass. Som dere kanskje ser, så har vi valgt liggende lister, for å få mest mulig høyde mellom benk og overskap. Det var et tips vi plukket opp på en av Ikeas kjøkkenutstillinger.

Jeg er utrolig fornøyd med kjøkkenet. Det er blitt veldig praktisk og koselig om jeg skal si det selv ;-)
Sokkelen er bare 8 cm høy, noe som gir større høyde i skuffene. Jeg har derfor plass til Kenwood-maskinen i nederste skuff ved siden av kjøleskapet. Det er jo bare supert! Ellers så kan brusflaskene også lagres stående i nederste skuff, noe som også er veldig praktisk. 

"Kjøleskapsiden"







Gammel salmehylle etter min mormor og morfar

Min lille hjelper som straks blir 3 år <3
Dessverre hadde jeg glemt speilreflekskameraet mitt hjemme, så dette er «bare» mobilbilder. Muligens litt dårlig bildekvalitet...

Neste helg er det arbeidshelg IGJEN, utrolig hvor ofte de helgene dukker opp!! ;-)