søndag 13. januar 2013

Hyttetur

Det ble en litt impulsiv hyttetur på meg og ungene på lørdag likevel. Eldste søster, Kirsti, ringte og spurte om vi ville komme og sove over i hytta deres. Da var det bare å hive seg rundt, og pakke saker og unger i bilen og komme seg avgårde! ;-) Mellomste søster, Brit Elisabeth (Steinbu), og Kristine var også der. Det ble ei veldig koselig helg for både store og små!

Roger fikk mye hjelp av svoger Jan Kjetil til det elektriske, og fikk kommet et godt stykke på vei. Det var godt! :-) Jeg var med i planleggingen av hvor vi skal ha spotlighter og elektriske punkter, men fikk ikke gjort så mye mer enn det. Bortsett fra å ta meg av de søte små da.
Det var i hvert fall veldig kjekt å endelig få se hvordan det ser ut der oppe! Her følger noen bilder av hvordan hytta ser ut nå.


"Lillestølen"


Fra inngangssiden

Utsikten fra stua

Hemsen. Det blir soverom bak pipa, og bad til høyre. 

Loftstua.
Det var veldig kaldt der oppe nå, men lite snø. Det er første gang jeg håper det fortsetter slik, hele vinteren gjennom! ;-)
I morgen skal ett tonn med skifer fraktes fram, så det er gull verdt at snøen venter på seg.

2 kommentarer:

  1. Wow så flott det var blitt:) nydelige vinduer og utsikt fra stua!! Blir spennende å høre hva skiferen er til...? Ser hverfall ut som dere har værgudene med dere til i morgen;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det :) Skiferen er til gulv på gangen og badet nede. Den er nå kommet til Vikeså, og vi må selv få den fram til hytta. Derfor håper i hvert fall vi at snøen venter litt ;)

      Slett