onsdag 20. februar 2013

Grytekluter, lyslykter og framgang

Det er ikke så veldig mye som har skjedd på hytta i det siste. Tømmermennene ble flyttet til ei annen hytte, og ble borte en måned. Ganske irriterende, men nå begynner de snart hos oss igjen. Uke 10, for å være eksakt ;-) Det ser vi virkelig fram til!!
Da skal de først flytte på vinduer, før de begynner  å arbeide inne. Det viste seg nemlig at vinduene sto for tett til at vi kan ha lister på 9,5 cm. Dermed må «vindusveggen» flyttes på, og det samme må vinduet ved siden av terrassedøra. Kjedelig, men det er bedre at resultatet blir slik man har sett for seg, enn å bare velge enkleste løsning, som ville vært å gå for smalere lister.

Ellers er Roger snart ferdig med det elektriske. Han skal opp til helga, og regner med at alt skal være klart etterpå. Rørlegger er oppe i dag, og da skal rørleggerarbeidet også være klart før snekkerne kommer tilbake. Murer skal opp på mandag, og i hvert fall prime gulver.
Nå haster det visst med å finne fliser til badet oppe. Vi ble anbefalt å velge små fliser i dusjen, fordi det da er det lettere å få til et godt vannfall. Muligens det hadde vært fint med rullestein?
Jeg er litt redd for at badet oppe ikke skal bli «hyttete» nok. Helst ville jeg hatt panel der oppe også, men må klare meg med Fibo Trespo plater. Jeg må vel bare være glad til for at vi klarer å få et ekstra bad ;-)

Jeg lovte å vise fram noen egenproduserte grytekluter og lyslykter i et tidligere innlegg. I mangel på bilder som viser  framgang på hytta, viser jeg noen av mine hobbyprosjekter i dag da. ;-)Marius grytekluter

Lyslykter i brunt (bomull)

Lyslykter i koksgrå (ull)


6 kommentarer:

 1. Så flotte kluter og lykter! Flink du er! Skulle ønske eg hadde tolmodighet til slikt handarbeid.
  Veke 10 er rett rundt hjørnet, tida går så fort! :)

  SvarSlett
 2. Takk :-) Det er kjekt å ha noe å gjøre når det er rolige netter på jobb. Det er sant, uke 10 er her før vi vet ordet av det ;-)

  SvarSlett
 3. Så flotte grytekluter og lykter:-) kanskje det skulle vært mitt neste prosjekt??:) plutselig er dere i gang igjen og ting går fort framover igjen.. Det gjor det for oss:)

  SvarSlett
 4. Takker og bukker :-) Klart du må ha Marius grytekluter på hytta ;-) Kjekke og raske å strikke var de også.
  Håper det plutselig går fort framover hos oss også. Dere er jo snart i innvaskingen! :-)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du lager! Flott med hekla kant rundt gryteklutene! Har masse marius"ting" på hytta, og nå vet jeg hva jeg skal lage neste gang! Takk for tips! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Mitt neste prosjekt er Marius puter, slike som du har (eller skal få) på hytta ;-)

   Slett