lørdag 10. november 2012

Kjøkken

I går var jeg på Ikea og kjøpte kjøkken. Sammen med halve resten av Rogaland! Jeg sto i over 3 timer i kø for å få tegnet kjøkken! 
Valget falt på hvitlasert Ramsjø, fordi dette er et heltre kjøkken, og samtidig tror vi det vil passe godt inn på hytta.
Det er kampanjedager på Ikea nå, så jeg fikk 13 000,- i gavekort, og middag, for å handle nå. Det kommer godt med når man skal innrede ei hytte! :-) Hurra for vår venn Ikea ;-)

Her er bildene som viser vårt fremtidig hyttekjøkken:Det blir overskaper med vitrinedører


På denne siden blir det kjøleskap og høyskap til oppbevaring av mat etc


Jeg er ennå litt usikker på hvilken benkeplate vi skal ha. Det står mellom lys valnøttmønstret laminat eller heltre eikeplate. Jeg må si det frister litt med heltre plate som kan oljes i en nyanse tilnærmet gulvet, men både ripe- og vannbestandighet, og pris, betyr litt. 

Vi er også litt usikre på hvilken side det er mest praktisk å ha oppvaskmaskinen på i forhold til vasken. De på Ikea sier det går for det samme, men jeg er litt usikker likevel.. ;-) Noen som har noen innspill på det??

Her er også hvitevarene vi har valgt:

Denne skal bygges inn i et ventilatorskap

Stekeovn med pyrolyse

Høyt kjøleskap uten frysedel


Oppvaskmaskin med 43 dB i støynivå

I tillegg synes jeg dette blandebatteriet er ganske fint:Crolla fra TapwellHåper det blir like bra som i mitt hode ;-) ;-) ;-)


4 kommentarer:

 1. Wow.. Kjempe fint kjøkken:-) måtte dere hente kjøkkenet med det samme, eller kan det stå på IKEA sitt lager til dere trenger det?
  Selv er jeg vant med å ha oppvaskmaskinen på ve. side, men det er bare en vane.. Men ser på ditt kjøkken at jeg kanskje ville valgt den på hø side av vasken, så blir det ikke så " trangt" hvis flere ska sette inn oppvasken på en gang:-) men det er smag og behag...
  Men et nydelig kjøkken var det hverfall:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) Vi kunne forsåvidt få kjøkkenet tilsendt senere, men da ville det koste oss ca 2000,- ekstra. Nå får vi det tilsendt til mine foredres hus, så får det stå på lager der en liten stund. Jeg tror vi må bytte side på oppvaskmaskinen, er enig med deg at det kan bli trangt. Vi er forsåvidt vant med å ha oppvaskmaskinen på høyre side, så det er jo en fordel. Men så er vi begge venstrehendte også da ;-)

   Slett
 2. kjempefint kjøkken! Kjekt å få med seg sånne kampanjer, alltids noe mer man trenger på Ikea.

  SvarSlett