søndag 4. november 2012

Nå skjer det endelig noe!

I morgen skal tømmermennene egentlig starte reisinga av hytta. Vi har hatt nedtelling i lange tider nå.. Stor var derfor overraskelsen da det tikket inn et bilde fra min søster som viste at det på fredag var kommet stenderverk på betongplata. Jippiiiii!!!! :-) :-) :-)

Det har sine fordeler å ha en søster som bygger hytte et steinkast unna ;-)

Her er bildet som viser «ståa» slik den er i dag:

Denne helga har jeg arbeidshelg, men neste helg skal vi i hvert fall opp og nyte framdriften ;-)11 kommentarer:

 1. Sjå der ja! Ein hytte blir til :) No blir det spennande tid frammover :)

  SvarSlett
 2. Ja, nå blir det virkelig spennende!! Vi gleder oss en hel haug!! :-)

  SvarSlett
 3. Så fint bilde ;-) Dette blir så bra :-) Så nå kan dere endelig reise til fjells og se på framdriften fremover :-) Mye kos og mye arbeid fremover :-))))

  SvarSlett
 4. Så kjekt å se at dere er i gang.. Nå går det unna:) spennende tider! Skal der gjør mye selv?

  SvarSlett
 5. Ja, det er veldig kjekt! :) Vi lurte en stund på om vi skulle gjøre alt det innvendige selv, men det kokte ned til at vi skal gjøre det elektriske, male/beise, skru kjøkken etc. Det tenker jeg blir nok, siden jeg jobber hver 3. helg, og ungene er nokså små ennå.. Skal dere gjøre mye selv?

  SvarSlett
 6. He he.. Me ska gjør akkurat det samme som dere.. Far min er elektriker, så han/ vi tar oss av det selv. Så blir det litt beising/ maling og skru opp kjøkkenet.. Eg og jobbe hver 3. helg, så føler at me mister mye tid på det , samt at med små barn er en avhengig av barnevakt.. Reknar med at me får mer enn nok med både hus og hytte i årene som kommer;-) åsså går ting mye kjappere hvis andre tar seg av det, enn hvis vi skulle gjort det sjøl;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo sant, vi vil jo ha hytte fortest mulig ;-) Men det blir kanskje ikke så lett å få fram store ting som møbler, kjøkken etc når snøen kommer, for da har vi ikke kjørevei helt fram til hytta. Så vi får se om vi får bruke hytta denne vintersesongen. Du jobber ikke på sykehuset du også da?? :-)

   Slett
  2. Dere får dra møblene opp på kjelke på snøen.. He he;-) vi har vei helt fram til hytta, så gjør ting litt enklere:) eg jobbe ikkje på sus, men er sykepleier på Sivdamheimen på Bryne:-) ke avd jobber du på sus?

   Slett
  3. Ja, det blir kanskje kjøkken på snøscooter ;-) Det ville jo vært litt av et syn :-)) Jeg jobber på Fødeloftet og fødeavdelingen. Jeg rullerer mellom begge avdelingene. Veldig kjekt! :-))

   Slett
  4. Ååhh... Det hørtes kjekt ut:) e du jordmor? Det har alltid vært min store drøm.. En givende jobb:))

   Slett
 7. Ja, det stemmer :-) Utrooolig givende, kjekt og spennende ;-))

  SvarSlett