torsdag 27. desember 2012

Dagens bilder

Da har vi fått noen bilder fra søsteren min som er oppe og jobber på Steinbu. :-) Takk!! :-)Framsiden

Utsikten fra stua

Taket på hemsen ferdig isolert

Mønestokkene er på plass!

Som dere ser så er snekkerne i gang med å isolere, og mønestokkene i stuetaket er på plass. De siste vinduene er ikke på satt inn enda, men det kommer nok snart. 

I morgen reiser Roger opp for å starte på elektrikerarbeidet. Han vil sannsynligvis overnatte hos min eldste søster, slik at han får gjort en god arbeidsinnsats. 
Han nytter også anledningen til å ta med seg fasadesteinen som vi har kjøpt, nå når veien er brøytet fram til hytta. Det blir ikke så lett å få med seg de store/tunge tingene når vi må spenne skia fatt! ;-)

5 kommentarer:

 1. Så flott det har blitt.. Ting går jammen unna:) blir mange valg å ta framover nå, spennende:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det kommer seg nå :-) Ting vil nok ta litt lengre tid når vi overtar, og begynner med egeninnsatsen.. Mange valg å ta ja, men jeg trooor jeg har en plan for det meste. Det gjelder bare å holde seg til planen, og ikke ombestemme seg i siste liten.. ;-) Det gjorde jeg nemlig da vi bygde hus, og det har jeg angret veldig på.. ;-)

   Slett
  2. He he, ja det var den planen da ;-) ikkje alltid like lett.. For tiden sliter jeg/ vi med valg av gulv.. Har dere valgt? Selv hadde eg lyst å gå for et hvitbeiset gulv, men usikker... ;-) men nå er planen at tømrerne kommer på mandag å starter innvendig, endelig!! Har ventet nå i snart 2 mnd, så skal bli kjekt med litt framgang nå:)

   Slett
  3. Da tenker jeg det blir kjekt at noe skjer igjen, ja :-) Blir spennende å følge med videre da!
   Gulvet vårt er valgt, og ligger (innpakket) i hytta. Planen hos oss er mørkt gulv, litt lysere vegger og lyst tak. Du ser gulvet her http://lillestolen.blogspot.no/search/label/Gulv
   Håper det blir bra :-)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett