onsdag 22. mai 2013

Pinsehelga

Det har skjedd lite på bloggefronten i det siste, men det betyr ikke at lite er skjedd med hytta. Roger var oppe alene forrige langhelg, og fikk gjort mye av det elektriske, samt vokset nesten alle vegger i hytta. Nå er det bare soverommet vårt som gjenstår å vokse.. Til og med boden er beiset og vokset ;-)

Pinsehelga var vi oppe hele familien, og hadde en aldeles nyyydelig helg! Det ble ganske mye kos, bading og grilling i finværet, i tillegg til hyttebygging. Vitamininnsprøyting for kropp og sjel ;-)

Bading i elva i Ørsdalen

Noen er heldigvis fornøyd med å være på elvebredden ;-)Ellers er det skjedd litt forskjellig med hytta siden sist.  Boden har fått fliser, selv om de ikke er fuget ennå...

Boden
Badet på hemsen er også fliselagt, men er heller ikke fuget ennå. I tillegg er ikke snekkerne helt ferdig med å panele vegger. Dusjen skal ha FiboTrespo plater innvendig på veggene.
Jeg håper bare ikke flisene er for mørke i forhold til panelveggene. Da jeg valgte disse flisene trodde jeg nemlig at vi skulle ha hvite Fibo Trespo plater på alle veggene.. Ja, ja, sånn kan det gå..! Vi må nok bare kjøre på med rikelig belysning ;-)

Dusjnisje. Ved siden av til venstre kommer en liten vask. Et lite kott til høyre.

"Hemsebadet"


Støvsugeren er på plass, og den virker faktisk også!! :-)
Ellers var jeg og søsteren min fra Steinbu på god gammeldags slang.. Denne gang etter furu- og grantrær til å plante rundt hyttene. Det ble en riktig så festlig tur, med hele bilen full av stikkende trær, hylende damer og en haug med unger ;-) 
Det spørs vel derimot om disse fine trærne vil vokse seg større... Det er visst vanskelig å få litt større trær til å trives, etter at de er blitt flyttet på. Blir spennende å se, om det går..

Nydelige furua 

Gran
I morgen kommer en snekker og skal gjøre hytta vår ferdig!!! Da skal trappa på plass, parketten, lister etc. DET blir spennende, det!!! Da er det stort sett bare kjøkkenet igjen, da! Det gledes!!! ;-D


6 kommentarer:

 1. Å så fort det går :) straks ferdige no ja :)
  Kjenner eg er litt misunnelig på den snekkeren deres ;) hehe

  Tre slang var ingen dum ide... Skulle nok hatt nokre busker på tomta vi og etter at gravemaskiner har tatt knekken på alt av naturlig buskevekstliv der. Hold meg gjerne oppdatert på om du får de til å vokse opp eller om de bare dør ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt med en snekker som arbeider når vi ikke er der, ja! Beste av alt, vi fikk en god nyhet om at han begynte I DAG!!! :-D Så nå er vi spente på om vi har trapp til helga..

   Veldig fint med litt trær rundt hytta. Der er mye bjørk, men det er jo fint med litt vintergrønt også.. Skal holde deg oppdatert om de overlever flyttinga!! :-)

   Slett
 2. Det er ikke lenge til innflytningsfest nå :-) Vi må nok på flere treslang. Kanskje vi ikke skal være så store på det da, og ta litt mindre trær!!!! De stikker ikke så veldig heller de ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og ikke skitner de sånn til i bilen heller ;-)
   Eg e med!! ;-)

   Slett
 3. Flere som nøt det gode pinseværet, ser jeg! Godt med noen varme dager!

  Så godt det må være å tenke på at nå skal snekkeren gjøre ferdig hytta deres! Dere fortjener virkelig å komme i mål nå!

  Treslang - ikke dumt! Så bilde av trærne i bilen på bloggen til din søster, og til tross for blide fjes, så det ikke spesielt behagelig ut! Kan likevel tenke meg det ble en flirfull tur, ja. :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, vi gleder oss til å bli ferdige nå, både store og små.. Blir ekstra spennende å komme opp denne helga, og se hva som er blitt gjort! ;-)

   Ha ei fin helg, hyttehelg eller ei! :-)

   Slett