mandag 17. juni 2013

Forandring fryder!

Fredag ettermiddag bar det på hytta igjen. Denne gang hadde vi med tilhenger med kjøleskap, toaletter, dusj etc. Kjekt! (kjekt å få bedre plass i garasjen hjemme også;)

Dette møtte oss da vi kom fram:


Det spirer og gror på taket! :-)

Snekkeren som jobber på hytta har nå begynt å liste litt. Dette er gangen. Sååå kjekt å se!! <3

Det har tatt litt lengre tid enn beregnet å komme i gang med listingen, for parketten (på alle rom!) ble lagt motsatt vei enn det vi hadde gitt beskjed om... Men nå er den heldigvis snudd.
Vi ønsket at parketten skulle følge panelen i taket, slik at det ikke ble linjer på kryss og tvers.... Mye mulig vi (jeg) er litt nøye... ;-) Men nå er det heldigvis i orden :-) :-)
Gangen

Nærbilde av listverket

«Lillevinduet» i inngangspartiet
Det var også skjedd litt på loftet. Hemsetoalettet er nå klart for rørlegger. Jeg må bare få tak i en liten vask først. Som dere ser er ikke dusjen her verdens største, men jeg tror det skal fungere greit for dem som ikke er nærmere 2 meter.. ;-)
Her har jeg forresten beiset og lakket ferdig i helga..

Dusjnisjen på hemsebadet.

Litex plater på veggene, mosaikkfliser på gulvet

Vinduet på loftstua


Soverommet på hemsen

Roger fikk gjort ferdig sikringsskapet, og satt opp spotlighter i stue, soverom og gang. Og det ble lys!! :-)

Johans soverom


Vårt soverom

Det var også plass til litt småmøbler i tilhengeren da vi dro opp. Disse fikk derfor bli med.
Stolen kommer fra Roger sin mormor og morfar, men var trehvit da vi fikk den. Den har lokk i setet, og skal huse strikketøyet mitt i framtiden.
Her har jeg beiset det i fargen skumring, og vokset den etterpå. Ble riktig så fornøyd med det!


Første møbler har fått flyttet inn! <3

På lørdag viste gradestokken 14 grader inne, selv om vi er i midten av juni...
Da var det herlig å endelig kunne fyre i ovnen!!

<3

På onsdag kommer kjøkkenet til fjells :-D Da skal Roger opp og ta imot det. Ikea kjører det fram for oss. Til helga skal han derfor skru kjøkken! Jeg har skaffet barnevakt, for atter en gang er det arbeidshelg for meg. Utrolig hvor ofte disse arbeidshelgene kommer når man bygger hytte! ;-)

5 kommentarer:

 1. Så fint dere får det! Det må være godt å slippe å male lister nå! Skjønner dette med parkett i riktig retning, ja. Har man sett for seg hvordan det skal bli, synes jeg det er riktig at det blir sånn også, så slipper man å ergre seg over det senere. Og småmøblene ble sjarmerende og fine! Artig å ha.
  Lykke til med montering av kjøkken til helga! Vi har nettopp fått satt opp skap og skuffer fra Ikea på vaskerommet hjemme, og mannen min er storfornøyd med montering og arbeidsbeskrivelse. Solide og gjennomtenkte løsninger. :)

  SvarSlett
 2. Det blir bare så lekkert smekkert. Snart i mål og det skal bli såååå godt. Og fyren i peisen skulle jeg gjerne hatt i helga. Var ikke akkurat noen sommervarme i helga nei. Var veldig fin parkett forresten. Den var bare råfin ;-)

  SvarSlett
 3. Åå, så flott det blir!!
  Kjenner missunnelsen kjem snikande ;) hytta blir kjempe flott! :)

  SvarSlett
 4. Ser her ja... Nå er det siste innspurt:) det er nå det kjekke begynner!! Er og blir kjempeflott:-) lykke te i helgå:)

  SvarSlett
 5. Takk alle dere :-)
  Vi er veldig fornøyd, og innflyttingen nærmer seg for hver helg. Nå kan vi snart vaske oss inn!! :-)))

  SvarSlett