torsdag 20. juni 2013

Kjøkkenet er (nesten) på plass

Roger er på hytta og tar imot kjøkkenet! Det skulle egentlig ha kommet i går, men pga en teknisk feil hos Ikea, så ble det utsatt til neste uke. Etter mange telefoner, og samtaler med fem forskjellige personer (de satte telefonen stadig oppover til neste sjef ;) , så kom de fram til at det likevel gikk an å gå utenom rutinen... Kjøkkenet skulle nemlig ha kommet i går, men noen hos Ikea hadde signert på at etter avtale med oss, så var det i orden at kjøkkenet kom neste uke. Ganske utrolig, siden ingen av oss hadde snakket med noen fra Ikea, og det var jo i hvert fall ikke i orden for oss...!! 

Men nå er vi i hvert fall veldig fornøyd! Det at vi får kjøkkenet nå, betyr nemlig at Roger får skru kjøkken i helga, slik at det blir klart til rørleggeren neste uke. Rørleggeren reiser nemlig på ferie snart, så en utsettelse av kjøkkenlevering ville ha truet ferien vår i nye hytta... Det hadde jo vært krise!! ;-)

Som dere ser, så begynner det å nærme seg sluttfasen nå! :-D
Her er dagens bilder:

Takliser er kommet på plass! <3

Alle innerdørene er montert


Her ligger altså et helt kjøkken!


Jeg GLEDER meg virkelig til å innrede! 
I dag har jeg derfor oljet en benk, malt et nattbord og en TV-benk. Det er mye utstyr som skal kjøpes inn, så jeg prøver så godt jeg kan å klare meg med gjenbruk av møbler, slik at ikke budsjettet får en aldeles helsprekk... Det er utrolig hva litt maling kan gjøre med et møbel! ;-)

6 kommentarer:

 1. Så flott :-) Nå går det slag i slag.....vips så er dere også inne :-D

  SvarSlett
 2. Så godt at det ordnet seg med kjøkkenleveransen!! Det hadde jo blitt en skikkelig utsettelse hvis det ikke hadde kommet før neste uke, og rørleggeren tar ferie samtidig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde faktisk vært skikkelig krise. Har liksom ikke lyst å feriere i mine foreldres hytte når vår bare står og venter!

   Slett
 3. Lekkert lekkert lekkert! Flere som begynner å bli ferdige av bloggerne nå (ikke oss, nei!) - gøy å følge med på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for superhyggelig kommentar! :-)
   Vi følger dere videre, selv om vår hytte nærmer seg ferdig. Kjekt å følge andre sin hyttebygging!

   Slett