tirsdag 23. april 2013

Gulver og ytterdør!

Roger og Johan var på hytta i helga, mens resten av familien var spredd rundt over Stavanger by. ;-) Jeg hadde arbeidshelg, så Ingrid overnattet hos en venninne, og Kristiane ble passet av mormor og morfar. Av og til er det et puslespill for å få ting til å gå i hop ;-)
Roger fikk dermed to gode arbeidsdager der oppe, og fikk malt resten av karmlistene og beiset resten av veggene på stua. Sistnevnte tok visst lengre tid enn antatt, fordi han måtte opp og ned av stien hele tiden.. Snekkerne hadde nemlig tatt med seg stilaset. 

Mureren har vært oppe og begynt på gulvene. Jippi!! :-)
Vi har valgt Oppdal lys grå skifer (børstet) både på gangen og badet. 

Ganggulvet

Badegulvet
Ellers er ytterdøra kommet på plass. Her ble det den som fulgte med tilbudet fra Blink Hus, men vi valgte den i fargen «husmannsrød», med klart glass. Enn så lenge er det feil dørhåndtak. Det kommer et i smijern etterhvert.

Inngangspartiet

Fargen heter «Husmannsrød»
Nå går arbeidet så fort framover, at Roger har bedt om en liten utsettelse av listing og legging av parkett. Vi har igjen å beise resten av fotlistene, beise badet oppe, og olje gulvet på hemsen. Greit å få dette gjort før listverket er på plass. Ting går virkelig unna nå!!! :-D


4 kommentarer:

 1. Se der ja :-) kjempefint :-) innflytting e faktiske i rekkevidde :-D Det går fort nå :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her kom bildene dine på plass :-)
   Det er sant, skimter innflytting i horisonten nå ;-D

   Slett
 2. Kjenner til barn/hyttebygge kabalen som må gå opp innimellom. Småbarn og hyttebygging krever sitt altså, veldig kjekt med folk rundt som tiller som barnevakt :)
  Nydeleg golv da, virkelig fin skifer! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er ikke så lett å ha med små unger alltid.. I hvert fall ikke vår minste, som svinser oppi alt, fra maling til stiger.. ;-)
   Takk forresten ang gulvet! Jeg er kjempespent på hvordan det blir til slutt, når det er ferdig fuget og behandlet.. :-)

   Slett