søndag 21. april 2013

Ny fasade

Nå er fasadevinduene endelig ferdig! :-)
Som jeg har tidligere skrevet, ble ikke fasaden ikke helt som planlagt på tegningen. Heldigvis for meg, så måtte de øverste vinduene flyttes 20 cm opp for å få plass til listverket inne. Da ble det også anledning til å endre på fasaden :-)
Det var visst ikke så mye arbeid heller, i følge snekkeren, og det var jo bra!

Ny fasade

«Gammel» fasade
Nå gleder vi oss bare til hytta skal få farge! Det blir «seterbrun» på veggene, og «egghvit» på vindusomrammingen, men først til sommeren.. ;-)

5 kommentarer:

 1. Det blir såååå bra :-) Kjempeflotte vinduer!!!!! Du har en driftig mann......opp kl. 7 om morgenen for å gå til Lillestølen for å jobbe :-) Har ikke tid til frokost en gang!!!!
  Savnet bilde av flisene btw ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :-) ser du forskjellen nå da?? ;-)
   Det gjelder å stå på vettu, og utnytte barnevakt-tiden.. ;-)

   Slett
 2. Jeg husker du skrev om vinduene som ikke ble helt som du hadde tenkt. Jeg klarer ikke helt å se forskjellen på de to bildene, men det viktigste er at du er fornøyd! Det blir veldig bra med seterbrunt og eggehvitt ilag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he 😄 Jeg må le litt nå, for dette har jeg hørt før ser du... Men jeg ser ganske stor forskjell, og jeg tror forskjellen blir enda større når beisen kommer på.. Nå blir det som tre høye vinduer, som er adskilt fra hverandre. Veldig fornøyd i hvert fall 😉😉

   Slett
 3. Eg ser forskjell :) hehe
  Synest den nye ser litt mer forseg gjort med listingen rundt. Den "gamle" så litt mer "lettvint" lista ut.
  Så enig med deg Kari Janette, den nye var mye finere! :)

  SvarSlett