onsdag 10. april 2013

Lister i lange baner!

Nå bruker vi helgene til å male lister. Sist helg dro jeg opp fredag morgen, og ble til mandag ettermiddag. Det er godt å ha noen fridager fra jobb innimellom, slik at man får jobbe noen dager i slengen. Det er mye å gjøre for oss nå, slik at ikke arbeidet til tømmermennene skal stoppes opp...Noen er heldigvis ferdig! :-)

Bjelkene ferdig beiset og vokset

Hytta utvendig per dags dato 
Roger og ungene kom opp fredag kveld, og ble til søndag. Mine foreldre var også med, slik at vi hadde barnevakt til Kristiane. Ingrid og Johan pleier å bli med oss til hytta, noe som fungerer veldig bra. De er mye ute og leker, og koser seg sammen. Kjempekjekt! :-)

I løpet av helga fikk vi malt lister, grunnet andre lister, vokset takbjelkene, primet gulvet på gangen, beiset badet nede og soverommet oppe. Det går jammen unna! :-) 

Nå i uka skal murer opp og legge fliser på badegulvet oppe, og skifer på gulvet på gangen, og badet nede. Det blir spennende!! Det går virkelig framover nå, men dessverre har vi fått beskjed om at vi ikke får innlagt vann før 1. juli.. Så da får det bli campingliv i hytta fram til da! Vi må jo flytte inn før den tid vel?? ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar